in een nieuwe verpakking

lekker, biologisch ijs voor iedereen.

In onze Ice Cream Factory maken wij aan de lopende band het lekkerste ijs sinds 2005. De beste biologische ingrediënten gaan zo vanuit de natuur jouw ijsje in. Elke creatie wordt door de ijsmeesters persoonlijk gekeurd op kleur, geur en uiteraard smaak. Zo ontstaat verrassend lekker biologisch ijs.

Nieuw: genieten van vegan ijs!

Het assortiment van de Ice Cream Factory is uitgebreid met 6 nieuwe heerlijke vegan ijssoorten. Ze zijn gemaakt op basis van cashew,  pinda, amandel, avocado of soja en daardoor geschikt voor iedereen. Met verrassende smaken als avocado lemon en peanutbutter chocolate is het puur genieten. De nieuwe vegan ijssoorten zijn vanaf 7 april te koop. Probeer ze allemaal!

Nieuwe frisse verpakking

De komende tijd zal Ice Cream Factory een nieuwe, frisse uitstraling krijgen. De meeste producten blijven hetzelfde, tenzij verbeterd, én er komen ook een aantal veganinnovaties aan! Aan de lopende band zal voortaan het lekkerste, biologische ijs dus in een nieuw jasje binnenkomen.

Suggesties voor nieuwe ijsjes?

Welke frisse smaak ijs staat altijd al op jouw lijstje én is nog niet te koop? Laat het ons weten via info@icecreamfactory.nl en wie weet kunnen de ijsmeesters jouw favoriet maken!

167 verkooppuntenvanuit de natuur zo jouw ijsje inbiologisch ijsWereldwijd verkrijgbaarin 30 landen100% puur natuur

Wil jij ook aan de lopende band genieten?

Bevalt de wereld van Ice Cream Factory en ben je naar ons op zoek?

Ons biologische ijs is verkrijgbaar in verschillende landen wereldwijd! Je kunt hierbij denken aan het koude Rusland tot het warme Griekenland! In Nederland is het verkrijgbaar bij de grootste biologische supermarkt Ekoplaza en vele natuurvoedingswinkels.

 

Vind het lekkerste ijs

      Interesse in de verkoop van onze producten?

      Neem dan via onderstaande contactformulier
      contact op met onze ‘ijsmeester’.